Yhteystiedot

Matti Kämäräinen
Haapalahdentie 12
75530 Nurmes
0500263470

Pikakysely

Hyväksytkö koko maakunnan terveyspiiriin siirtymisen palvelurakenteen parantamiseksi?

Aster-päätösesitys pois esityslistalta

Perjantai 27.8.2021 klo 9:11


Eilen Siun soten hallitus perehtyi koko aamupäivän kokouksen esityslistan Aster-hankkeeseen. Ryhmäkokousten jälkeen pohdimme puheenjohtajien ja toimitusjohtajan kanssa asiakokonaisuutta. Lopputuloksena oli, että esittelijä veti esityksensä listalta pois. Lähiaikoina tapaamme sopijajärjestöjen nimeämiä henkilöitä yhteisessä seminaarissa. Jos olemme mukana Aster-hankkeessa yhteistyökumppaneitten kanssa, niin tulevaan ohjeman tekoon on saatava kaikki aidosti sitoutumaan. Ohjelman haltuunoton on oltava meidän kaikkien yhteinen asia.

Aster-hankkeen vastustajat ovat tuottaneet ammattitaidolla lyhyellä aikajänteellä runsaasti materiaalia niin meille luottamushenkilöille kuin mediallekin. Näyttää, että siellä on valmiina odottamassa vastine meidän virallisen tahon Aster-toimijoiden julkaisuihin.

Ihmetystä herättää suuresti, kun Siun sote on joutunut antamaan materiaalia Aster-hankkeesta Blic-nimiselle lobbausfirmalle.Herää kysymys, tuottaako Blic tietoa ja materiaalia joillekin Cernerin kilpaileville tahoille. Niin ja mielenkiintoista on, kuka tämän kustantaa ja mitkä ovat todelliset tarkoitusperät? Tämähän on laillista. Meidän on ajettava Siun soten ja yhteistyökumppaneitten etua katse tulevaisuuteen 2040-luvulle.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini