Yhteystiedot

Matti Kämäräinen
Haapalahdentie 12
75530 Nurmes
0500263470

Pikakysely

Hyväksytkö koko maakunnan terveyspiiriin siirtymisen palvelurakenteen parantamiseksi?

HVA:n hyvinvointijohtajahaussa kutsuttiin neljä haastatteluun

Tiistai 10.5.2022 klo 14:02


Viime perjantaina päättyi Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen johtajan jatkettu hakuaika. Nyt saimme lisää seitsemän hakijaa entisen neljän lisäksi. Hakuaikaa päätettiin aikaisemmin jatkaa, koska ekakierroksella tuli vain neljät hakemukset. Nyt joukossa on sellaisia hakijoita, jotka tavoittelevat hyvinvointijohtajan paikkaa myös muilta HVA:lta.

Eilen kokoontuivat hyvinvointialueemme hallituksen ja valtuuston puheenjohtajat. Teimme hakijoiden ansiovertailun ja päätimme kutsua hakijoista haastatteluun neljä. He ovat terveystieteiden maisteri, Suomen sosiaali- ja terveys ry SOSTE:n johtaja Anne Knaapi, terveystieteiden tohtori, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin hankejohtaja Kirsi Leivonen, yhteiskuntatieteiden maiateri, Siun soten toimitusjohtaja ja väliaikaisen hyvinvointialueen toimitusjohtajan tehtäviä hoitava Ilkka Pirskanen ja diplomi-insinööri, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin johtaja Jan Tollet.

Hakijoista Leivonen ja Tollet hakivat Pohjois-Savon hyvinvointialueen johtajan paikkaa. He olivat haastateltavien joukossa. Soveltuvuustesteihin siellä laitettiin Pohjois-Savon maakuntajohtaja Marko Korhonen ja THL:n pääjohtaja Markku Tervahauta.

Kirsi Leivonen on monelle nurmeslaiselle tuttu. Hän on viettänyt täällä lapsuutensa ja nuoruutensa. Hänen sisko toimii tällä hetkellä Siun soten johtavana ylihammaslääkärinä.

Hyvinvointialueen johtajuutta tavoittelevien haastattelut tehdään ylihuomenna. Lopullinen johtajan valinta on kesäkuun valtuuston esityslistalla.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini