Yhteystiedot

Matti Kämäräinen
Haapalahdentie 12
75530 Nurmes
0500263470

Pikakysely

Hyväksytkö koko maakunnan terveyspiiriin siirtymisen palvelurakenteen parantamiseksi?

Nyt joulun viettoon

Perjantai 24.12.2021 klo 7:13


Arvoisat lukijat nyt hiljennyn perheeni kanssa joulun viettoon. Politiikasta en jouluna kirjoittele. Illalla koristelimme joulukuusen. Siitä tulikin kaunis. Tänä vuonna ostin viljellyn kuusen. En viitsinyt lähteä metsään asioikseen kuusta hakemaan. Jos ukitettavia olisi kylässä, niin kuusen haku on yksi ohjelmanumero. Nyt koronan kiristäessä oitettaan vietämme joulua omissa kodeissamme. Juuri uunista otettu kinkki tuossa pöydäällä saa vielä vähän jäähtyä. Kohta on tuhdin aamiaisen vuoro. Illan suussa käymme kirkossa. Julistan siellä joulurauhan. Joulukinkku_2021

Eilen arpoivat aluevaaliehdokkaiden numerot. Numeroni on 29. Jos joku lukija haluaa vaaleihin liittyviin teemoihini näin joulupyhinä perehtyä, niin alla olevasta linkistä voi niitä käydä vilkaisemassa:

https://keskusta.fi/aluevaalit-2022/ehdokkaat/pohjois-karjalan-hyvinvointialue/matti-kamarainen/

Aukeavalla sivulla on otsikko: "Lahjoita ehdokkaalle"  Siitä ei tarvitse säikähtää. En ota vaalityöhön lahjoituksia vastaan. Ihan itse ja puolue nämä vaalit kustantavat. Hyviä lukuhetkiä ja vielä kerran Kiitos menneestä vuodesta ja joulurauhaa. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini