Yhteystiedot

Matti Kämäräinen
Haapalahdentie 12
75530 Nurmes
0500263470

Pikakysely

Hyväksytkö koko maakunnan terveyspiiriin siirtymisen palvelurakenteen parantamiseksi?

Sote-edunvalvonta jatkuu

Maanantai 24.1.2022 klo 12:19


Valtakunnan ensimmäiset aluevaalit ovat ohi. Nurmeksen osalta ne menivät erinomaisesti. Äänestäjilleni ja näitten sivujen lukijoille nöyrä kiitos. Kampanjan aikana sivuille on kirjauduttu 200 – 800 kertaa päivittäin. Latausten määrä on suurempi. Viime yön ja tämän päivän aikana on tullut onnitteluja ja kannustusta s-postin, tekstarien, mese- ja WA-viestien välityksellä. Kiitos niistä. Pyrin lähiaikoina kaikkiin vastaamaan.

Kaupunkimme kaikkien puolueiden ehdokkaiden joukkue sai viisi edustajaa uuteen hyvinvointialueen valtuustoon. Keskusta sai kolme, SDP ja PS kumpikin yhden valtuutetun. Keskusta sai Nurmeksessa 50 % kannatuksen. Tiedän, että joukossa on paljon ääniä, jotka on annettu henkilöille. Nyt vaalit ovat ohi ja uskon, että me kaikki viisi yhtenä joukkueena teemme Siun soten valtuutettuina työtämme. Vaaleilla Nurmes sai siis viisi paikkaa. Nykyisessä epäsuorasti valitussa Siun soten valtuustossa kaupungillamme on vain kolme valtuutettua. Joukkueen kasvu 67 %:lla on erinomainen suoritus.

Omalta osaltani vaalit olivat myönteinen kokemus meidän pirtsakan ehdokasryhmän jäsenenä. Ehdokasjoukkomme nuoret haastoivat minut tekemään tosissaan töitä. Minut valittiin aluevaltuustoon 641 äänellä. Siitä vielä nöyrä kiitos äänestäjille. Tulos antaa intoa tehdä sote-edunvalvontaa alueemme hyväksi. Ryhmämme teki tasaista työtä joukkueena samaan suuntaan. Kiritimme toisiamme. Jäipä vaaleista hyvät muistot - Onnea vielä kaikille valituille!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini